Wat is l'Avenue?

In ons didactisch restaurant l'Avenue oefenen onze leerlingen van het 3e en 4e jaar Restaurant en keuken zowel hun zaal- als keukencompetenties. Ze serveren er wekelijks op vrijdagmiddag een 3 gangenmenu. Wil je ook eens komen proeven en je culinair laten verwennen?

Prijs: 3 gangenmenu 15 euro (zonder dranken). 
Je kan reserveren op elke weekdag op 09/377 13 26 (8u-16u).

MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG GESLOTEN
WOENSDAG GESLOTEN
DONDERDAG GESLOTEN
VRIJDAG 11u45 - 13u25

 

l'avenue september 2023

MENU'S 23-24

 

13/10

Soepje op Ardense wijze
Gebakken zalmmoot met mousselinesaus of kruidenboter, warme tomaat en zeekraal en aardappelwaaiertjes Trio van soesjes

20/10

Romige pompoensoep
Gegratineerde visschelp met duchesseaardappelen
Tiramisu Veneto

27/10

Tartaar van rauwe en gerookte zalm met dille en avocado
Gegrilde steak met hofmeesterboter, gemengde sla en stroaardappelen
Moelleux van chocolade en gepocheerde peer

10/11 Geen restaurant (Prikkeldagen 4RK)
17/11

Huisgemaakte kaaskroketten
Zooi van kip in eigen nat, cocotteaardappelen en fijne groenten
Gevarieerd dessertbord

24/11 Gevulde paddenstoelen met duxelle en toastbrood
Gebakken eendenborst met pepersaus, warme appel, veenbessen en amandelkroketten
Sabayon van vanille-ijs
1/12 Consommé onder dak
Ragout van Everzwijn met bier en gratinaardappelen
Crème brûlée
8/12 Witloofsoep
Fazant met portosaus, boontjes en gebakken krielaardappeltjes
Flensjes met gekarameliseerde appel
15/12 FIE-periode
22/12 Rapport
12/01 Toast met gegrilde makreel
‘Taatjespap’ met gepocheerd ei en garnalen
Banketbakkersroom met gestoofde appeltjes
19/01 Uiensoep
Stoofpotje van varkenswangetjes met frisse salade en krielaardappelen
Duo van chocomousse
26/01 Knolselderpastinaaksoepje
Varkenshaasje met jagersaus en aardappelkroketten
Rolbiscuit met ananas en slagroom
2/02 Valentijnsmenu (eigen keuze leerlingen)
9/02

Valentijnsmenu (eigen keuze leerlingen)

16/02 Krokusvakantie
23/02 Lauwe salade van quinoa met gebakken gamba’s
Pakketje van tongschar in bouillon van garnalen, prei en wortel vergezeld door Parisienne aardappelen
Dame Blanche
1/03 Carpaccio van komkommer met geitenkaas
Vis in de oven, lamsoor, zeekraal, jonge spinazie en ovenaardappelen
Appelroosje
8/03

Bloemkoolsoep Dubarry met bloemkoolroosjes en kervel
Kalkoenfilet met Provençaalse saus en risotto
Cake met appel en kaneel

15/03 Huisgemaakte ravioli met ricotta
Pizza
Panna cotta
22/03 FIE-periode
29/03

Gegratineerde carpaccio van zalm met fijne groentjes
Cannelloni met spinazie en kazen
Keuze uit bresiliennetaart of frangipanetaart

19/04 Tom Kha Kai soepje
Pad Thai
Mango float
26/04 Lenterolletjes
Nasi goreng
Aziatische panna cotta
3/05 Currysoep met rijst
Pokébowl
Mini loempia met banaan en chocolade
10/05 Brugdag O.H. Hemelvaart
17/05 Carpaccio van rundsvlees
Amerikaanse burger met salade
Cheesecake
23/05 Leerlingen op 3-daagse
31/05 Leerlingen op uitstap
7/06 Bagel met zalm en dille
Amerikaanse steak met frietjes en frisse salade
Fluffy pancakes
14/06 FIE-project voor eigen ouders
21/06 FIE-project voor eigen ouders