Restaurant l'Avenue
Wat is l'Avenue?
In ons didactisch restaurant l'Avenue oefenen onze leerlingen van het 3e en 4e jaar Restaurant en keuken zowel hun zaal- als keukencompetenties. Ze serveren er wekelijks op vrijdagmiddag een 3 gangenmenu. Wil je ook eens komen proeven en je culinair laten verwennen?
Prijs: 3 gangenmenu 15 euro (zonder dranken).
Je kan reserveren op elke weekdag op 09/377 13 26 (8u-16u).
MAANDAG | GESLOTEN |
DINSDAG | GESLOTEN |
WOENSDAG | GESLOTEN |
DONDERDAG | GESLOTEN |
VRIJDAG | 11u45 - 13u25 |
MENU'S 23-24
13/10 |
Soepje op Ardense wijze |
20/10 |
Romige pompoensoep |
27/10 |
Tartaar van rauwe en gerookte zalm met dille en avocado |
10/11 | Geen restaurant (Prikkeldagen 4RK) |
17/11 |
Huisgemaakte kaaskroketten |
24/11 | Gevulde paddenstoelen met duxelle en toastbrood Gebakken eendenborst met pepersaus, warme appel, veenbessen en amandelkroketten Sabayon van vanille-ijs |
1/12 | Consommé onder dak Ragout van Everzwijn met bier en gratinaardappelen Crème brûlée |
8/12 | Witloofsoep Fazant met portosaus, boontjes en gebakken krielaardappeltjes Flensjes met gekarameliseerde appel |
15/12 | FIE-periode |
22/12 | Rapport |
12/01 | Toast met gegrilde makreel ‘Taatjespap’ met gepocheerd ei en garnalen Banketbakkersroom met gestoofde appeltjes |
19/01 | Uiensoep Stoofpotje van varkenswangetjes met frisse salade en krielaardappelen Duo van chocomousse |
26/01 | Knolselderpastinaaksoepje Varkenshaasje met jagersaus en aardappelkroketten Rolbiscuit met ananas en slagroom |
2/02 | Valentijnsmenu (eigen keuze leerlingen) |
9/02 |
Valentijnsmenu (eigen keuze leerlingen) |
16/02 | Krokusvakantie |
23/02 | Lauwe salade van quinoa met gebakken gamba’s Pakketje van tongschar in bouillon van garnalen, prei en wortel vergezeld door Parisienne aardappelen Dame Blanche |
1/03 | Carpaccio van komkommer met geitenkaas Vis in de oven, lamsoor, zeekraal, jonge spinazie en ovenaardappelen Appelroosje |
8/03 |
Bloemkoolsoep Dubarry met bloemkoolroosjes en kervel |
15/03 | Huisgemaakte ravioli met ricotta Pizza Panna cotta |
22/03 | FIE-periode |
29/03 |
Gegratineerde carpaccio van zalm met fijne groentjes |
19/04 | Tom Kha Kai soepje Pad Thai Mango float |
26/04 | Lenterolletjes Nasi goreng Aziatische panna cotta |
3/05 | Currysoep met rijst Pokébowl Mini loempia met banaan en chocolade |
10/05 | Brugdag O.H. Hemelvaart |
17/05 | Carpaccio van rundsvlees Amerikaanse burger met salade Cheesecake |
23/05 | Leerlingen op 3-daagse |
31/05 | Leerlingen op uitstap |
7/06 | Bagel met zalm en dille Amerikaanse steak met frietjes en frisse salade Fluffy pancakes |
14/06 | FIE-project voor eigen ouders |
21/06 | FIE-project voor eigen ouders |